Termeni si Conditii

ATENTIE:

Cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE inainte de a utiliza acest site web (SITE) al DAVCO SRL. Utilizarea acestui Site indica faptul ca ati citit si ca sunteti de acord cu acesti Termeni. Termenii reglementeaza modul in care veti utiliza Site-ul, orice fel de continut (texte, date tehnice, informatii, preturi, grafica sau fotografii, denumite impreuna MATERIALE) si orice fel de servicii puse la dispozitie de DAVCO prin intermediul Site-ului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu aveti permisiunea de a utiliza acest Site. In cadrul acestor Termeni, pentru alte referiri la Site, Materiale si Servicii, se va utiliza denumirea Site-ul www.davco.ro.

Utilizarea Site-ului

Site-ul este conceput ca o platforma B2B (Business-to-Business) destinata persoanelor juridice (societati comerciale, asociatii, organizatii de diverse tipuri),dar si persoanelor fizice, prin care acestea sa poata cunoaste si sa poata comanda produsele sau serviciile comercializate de DAVCO SRL. Persoanele fizice care acceseaza Site-ul www.davco.ro si comanda produse ori servicii, beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii ca si persoanele juridice in ceea ce priveste cantitatile minime acceptate la comandarea unor produse sau modalitatile de plata. Utilizarea Site-ului pentru orice alt scop public sau comercial (inclusiv, fara a se limita la acestea, pe un alt site sau computer aflat in retea) este strict interzisa. DAVCO SRL este proprietarul Site-ul. Acesta este protejat de legile dreptului de autor din Romania si de cele internationale. Orice utilizare nepermisa a site-ului poate incalca legile privind dreptul de autor, marcile comerciale sau alte legi. In cazul in care se realizeaza copii ale Materialelor, trebuie sa mentionati pe acestea toate notele privind drepturile de autor sau de proprietate continute de materialele originale. Nu aveti dreptul sa modificati, sa afisati in mod public, sa prezentati in public sau sa distribuiti materialele.

Accesarea

Pentru accesare si utilizarea Site-ului aveti nevoie de echipamente si servicii de acces internet a caror procurare si intretinere, precum si plata taxelor pentru acestea cad in intregime in sarcina dvs.

Utilizari interzise

Prin accesarea site-ului, sunteti de acord ca site-ul (inclusiv, dar fara a se limita la orice materiale si servicii pe care le puteti obtine de pe site) nu este utilizat: - Intr-un mod care incalca vreun regulament, regula, statut, ordin, tratat sau o alta lege (fiecare din acestea fiind considerata lege), la nivel local, regional, national sau international - Pentru a hartui o persoana sau pentru a-i aduce acesteia orice fel de prejudiciu - Pentru a va asuma identitatea unui alt individ ori pentru a prezenta in mod fraudulor afilierea dumneavoastra la o alta persoana sau entitate - Pentru a intrerupe sau a interveni in buna functionare a site-ului, a serverelor sau altor retele conectate la site - Pentru colectarea de date cu ajutorul robotilor sau a altor mijloace - Pentru a obtine accesul neautorizat la nici o parte a site-ului, la alte retele ori sisteme de computere sau la alte conturi prin piratare, spargere de parole sau alte mijloace.

Incetarea accesului

Nerespectarea oricaruia dintre prezentii Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest site. In acest caz dvs. va trebui sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau imprimate, precum si toate copiile acestora. Dvs. puteti intrerupe accesul la site-ul in orice moment.

Declinarea raspunderii

Site-ul este oferit CA ATARE. DAVCO SRL face eforturi pentru ca informatiile prezentate sa fie cat mai corecte, dar exista posibilitatea sa apara unele greseli, datorate informatiilor puse la dispozitie de producator, de distribuitori sau aparute la introducerea datelor pe Site. Imaginile produselor au caracter informativ, pot fi diferite de aspectul real al produsului (pot imagini generice care sugereaza aspectul produsului) sau pot contine accesorii care nu fac parte din pachetul standard. DAVCO SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care informatiile tehnice continute in materialele de pe site contin erori ori in cazul in care imaginile produselor sunt diferite de cele ale produselor reale. Dvs. va asumati integral riscurile utilizarii site-ului si va asumati intrega raspundere in cazul in care utilizarea materialelor si serviciilor se dovedeste a fi defectuoasa. De asemenea va veti asuma costul integral al tuturor reparatiilor necesare. DAVCO SRL declina in mod expres toate garantiile, indiferent de natura lor (inclusiv, dar fara a se limita la toate garantile directe, implicite sau impuse de lege cu privire la vandabilitatea, adecvarea in vederea unui anumit scop, neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si titlul de proprietate) cu privire la site. Fara a limita caracterul general al celor de mai sus, DAVCO SRL nu garanteaza in nici un fel ca site-ul va functiona in timp util, fara intrerupere, ca va fi sigur, lipsit de erori, ca erorile de pe site vor fi corectate sau ca va corespunde asteptarilor dvs. DAVCO SRL nu garanteaza in nici un fel rezultatele care pot fi obtinute ca urmare a utilizarii site-ului si nici exactitatea sau fiabilitatea informatiilor obtinute prin intermediul site-ului. Sfaturile sau informatiile, fie ele orale sau scrise, obtinute de dvs. prin intermediul utilizarii site-ului, de la angajatii DAVCO SRL, de la alte companii, de la furnizorii acestora, de la angajatii oricarei entitati de acest tip nu vor constitui o garantie. DAVCO SRL nu va acorda nici o despagubire in situatia in care utilizarea de catre dvs. a acestor informatii, sfaturi, a materialelor ori serviciilor produce vreun prejudiciu de orice natura.

Modificari aduse Site-ului

DAVCO SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe functionarea Site-ului in orice moment, de a modifica Materialele si Serviciile fara un avertisment prealabil. Este posibil ca materialele si serviciile prezentate pe Site sa fie depasite. DAVCO SRL face eforturi pentru ca informatiile de pe site sa fie cat mai corecte si actuale, dar nu se angajeaza sub nici o forma sa actualizeze aceste informatii. Pentru informatii privind produsele si serviciile disponibile pentru dvs, va recomandam sa luati legatura cu DAVCO SRL, vizitand sectiunea Contact.

Legaturi catre terte site-uri web

Pe Site-ul DAVCO pot exista legaturi catre terte site-uri web. Acestea sunt oferite exclusiv pentru confortul dvs. si utilizarea lor implica parasirea Site-ului. DAVCO SRL nu detine controlul asupra acestor site-uri si nu este responsabil in nici un fel pentru astfel de site-uri web, pentru produsele, serviciile sau continutul disponibil prin intermediul acestora.

Marci comerciale

Orice nume de produs sau de serviciu, orice slogan sau logo prezent pe Site sunt marci comerciale ale DAVCO, ale producatorilor respectivi, sau furnizorilor. Acestea nu pot fi copiate, imitate sau utilizate, partial sau integral, fara a obtine permisiunea scrisa din partea DAVCO sau a detinatorului de drept a respectivei marci comerciale. Marcile comerciale si reputatia asociata acestora apartin detinatorilor de drept ai respectivelor marci comerciale. Este interzisa utilizarea de text ascuns (metaetichete) care mentioneaza nume de companii, marci comerciale, nume de produse sau de servicii fara a avea permisiunea scrisa din partea detinatorilor de drept. Aspectul si prezentarea Site-ului DAVCO (grafica personalizata, titluri de pagina, butoane, script-uri, etc.) constituie marca, marca comerciala si/sau imagine de marca a DAVCO si nu pot fi copiate, utilizate sau imitate (partial sau integral) fara acceptul scris din partea DAVCO SRL.

Despagubiri

In conformitate cu prezentii Termeni, sunteti de acord sa aparati, sa despagubiti si sa exonerati de raspundere DAVCO SRL de si impotriva oricaror revendicari, raspunderi, prejudicii, pierderi, costuri, cheltuieli sau taxe (inclusiv onorariile rezonabile datorate avocatilor) pe care DAVCO le poate intampina ca rezultat al incalcarii de catre dvs. (sau de catre alta persoana care utilizeaza contul dvs.) a prezentilor Termeni sau care decurg din aceasta.

Comunicarile electronice

Comunicarea cu DAVCO SRL prin mijloace electronice reprezinta fie simpla accesare a Site-ului, fie trimiterea de mesaje e-mail catre DAVCO. La mesaje va raspundem de regula prin e-mail. Sunteti de acord ca aceste comunicari pe care DAVCO SRL vi le trimite pe cale electronica indeplinesc toate cerintele legale privind comunicarile electronice in scris.

Consideratii generale

Prezentii Termeni si orice alti termeni suplimentari pentru care va dati acordul la utilizarea Site-ului, constituie declaratia integrala, exclusiva si finala a acordului dintre dvs. si Site-ul DAVCO SRL, cu privire la subiectul in discutie si prevaleaza asupra oricaror acorduri sau negocieri anterioare intre dvs. si DAVCO SRL cu privire la acest subiect. Relatia dintre dvs. si DAVCO SRL, precum si prezentii Termeni vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Modificarea Termenilor

DAVCO SRL are dreptul, absolut si unic, de a modifica prezentii Termeni oricand si fara o notificare prealabila.In cazul in care nu sunteti de acord cu respectivele modificari, singura dvs. optiune este incetarea utilizarii Site-ului. Continuarea utilizarii Site-ului dupa efectuarea respectivelor modificari va fi echivalenta cu acceptarea modificarilor si cu acordul de a respecta termenii si conditiile respectivelor modificari. Anumite notificari legale desemnate in mod expres sau anumiti termeni aflati pe diverse pagini ale Site-ului pot inlocui anumite prevederi ale unor Termeni mentionati aici si, in astfel de cazuri, notificarea legala desemnata in mod expres sau termenul respectiv vor fi considerate ca facand parte din prezentii Termeni si prevaland asupra prevederilor din prezentii Termeni care sunt desemnati ca fiind inlocuiti.

E-mail: office@davco.ro